Home » Lewandowski ønsker å forlate Bayern München. Det er ingen tvil om den tidligere stjernen på det norske landslaget

Lewandowski ønsker å forlate Bayern München. Det er ingen tvil om den tidligere stjernen på det norske landslaget

by Erlend Loe

Robert Lewandowski har ennå ikke tatt en avgjørelse om klubbens fremtid. Den polske snikskytterens nåværende kontrakt med FC Bayern München går ut 30. juni 2023, men Bayern München har ikke hastverk med å starte samtaler med «Lewy», selv om aktivister forsikrer ved hvert trinn at de ønsker å beholde den polske spissen i sine rekker.

Tyske journalister lurer på om Lewandowski vil være interessert i å bli i den bayerske hovedstaden igjen. Dette skal ikke bare påvirkes av Bayerns personalsituasjon, men også av at Lewandowski blir 34 år i år.

– Det er ikke 100 prosent. Fornøyd med det sportslige nivået, forklarer Sky Transfer-ekspert Marc Behrenbeck. – Både når det gjelder systemet og ytelsen og utviklingen til teamet. Den nye ligaen ville vært en ny utfordring for ham – legger eksperten til.

Tidligere representant for Norge Jan Aage Fjortoft snakket om situasjonen til Lewandowski, etter hans mening er fremtiden til kapteinen på det polske landslaget klar. Bayern er også i ferd med å starte samtaler med hans mulige etterfølger.

– Lewandowski ønsker å forlate Bayern München i sommer. Hun vil ha et nytt stort steg. Bayern har valgt Erling Haaland som erstatter og vil vinne ham. Favorittene er fortsatt Manchester City og Real Madrid, men Bayern fikk en yttersjanse – understreker den 71-dobbelte representanten for Norge.

You may also like

Leave a Comment