Home » Luc Abalo forlater PSG til Norge

Luc Abalo forlater PSG til Norge

by Thure Lindhardt

Etter at kontrakten med hovedstadsklubben går ut, skal den franske landslagsspilleren oppleve et siste eventyr i Elverum neste sesong, med mål om å spille OL i Tokyo.

Luc Abalo, som signerte med Elverum ved utløpet av kontrakten med Paris SG for neste sesong, informerte den norske klubben torsdag at letingen etter den franske håndballspilleren var utsatt fra OL i Tokyo til sommeren 2021. mester, tre ganger verdensmester, tre ganger europamester. Velkommen Luc Abalo #sammenforelverum», skrev Elverum på sin Instagram-konto med bildet av høyrekantspilleren og datoen 2021. Utsettelse av OL i Tokyo til sommeren 2021 (23. juli til 8. august) har fått den 35 år gamle franskmannen til å fortsette sin ettårige karriere for å avslutte historien med blues med stil, på jakt etter en tredje olympisk tittel etter Beijing 2008 og London 2012. For dette må franskmennene først holde en OL-kvalifiseringsturnering i mars 2021.

«Jeg vil jobbe så hardt som noen gang for å bli på Frankrikes landslag frem til OL i 2021»

Luc Abalo

Luc Abalo ble trent i Ivry, hvor han begynte sin profesjonelle karriere og deretter flyttet til den spanske klubben Ciudad Real. Luc Abalo kom til Paris i 2012. Denne sesongen, på slutten av kontrakten, var han med seks ganger regjerende franske mestere og lette etter en klubb for sesongen 2020/21. Han slutter seg til Elverum, en norsk klubb som kvalifiserte seg i topppuljene i Champions League denne sesongen (8. plass i sin gruppe med én seier, én uavgjort og 12 tap) og vant mot Abalo to ganger med PSG. – Elverum har et ungt lag og jeg ønsker å ta med meg erfaringen min, både i seriekampene, men spesielt i Europa. Vi skal gjøre vårt beste for ikke å være en outsider, men et lag som vinner håndballkamper, sa den franske landslagsspilleren i en uttalelse fra den norske klubben. «Jeg vil jobbe så hardt som noen gang for å bli på det franske landslaget frem til OL i 2021,» la han til.

You may also like

Leave a Comment