Home » Manchester City-stjernen er åpen for fest. «Det er derfor jeg spiller bra»

Manchester City-stjernen er åpen for fest. «Det er derfor jeg spiller bra»

by Erlend Loe

Jack Grealish er en god venn av Erling Haaland, som han har et spesielt bånd til. De to spillerne har imidlertid helt forskjellige personligheter og arbeidsmoral. Jeg kommer ikke til å sitte her og si at jeg ikke går ut, sa han til Daily Mail.

Jack Grealish er en av de mest kontroversielle spillerne i Premier League akkurat nå. Engelskmannen legger ikke skjul på sin festlivsstil, som har vært utsatt for kritikk fra britiske medier ved mer enn én anledning. Manchester City-spilleren hevder imidlertid at denne funksjonaliteten hjelper ham til å presentere seg godt på banen. I et intervju med Daily Mail sammenlignet Grealish seg med klubbkamerat Erling Haaland.

SE OGSÅ: Skandale i Portugal. Eks-Real Madrid-stjerne offer for rasisme?

– Alle er forskjellige, ikke sant? La oss ta en titt på Erling. Han er den beste proffen jeg noen gang har sett. Tankegangen hans er noe du ikke vil se igjen. Han gjør alt. hvile. På treningssenteret. Ti timers behandling per dag. isbad. Kosthold. Det er derfor han er den han er. Men jeg sverger på at jeg ikke kunne være sånn.

Grealish understreket at han og nordmannen har et godt vennskap, men noen ganger forbyr spissen ham å feire etter kampen. «Jeg ber ham bare holde kjeft og sette seg i frysebadet sitt.» Men det er vi. To forskjellige mennesker gjør det bra på hver sin måte. Jeg er ikke like vellykket som ham. Han har scoret flere mål denne sesongen enn jeg har scoret i hele min karriere. Men hvis han hadde gjort det jeg gjorde noen ganger, ville han ha sagt: «Jeg føler meg forferdelig i dag», fortsatte han.

– Han kommer hjem, sitter med familien og bestiller mat til levering. Noen ganger er det også mitt valg. Jeg elsker det, men noen ganger liker jeg også å slippe luften ut. Jeg skal ikke sitte her og lyve og si at jeg ikke går ut. Dessuten gir det ikke mening å si at jeg er på treningssenteret klokken 08.00, så jeg spiller bra. Jeg føler meg sprek og selvsikker. Likevel elsker jeg en og annen drink og å gå ut med venner. Det er bare normalt», innrømmet 27-åringen.

HS, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment