Home » Märtha Louise fra Norge: Datteren Maud betror seg til selvmordet til faren Ari Behn

Märtha Louise fra Norge: Datteren Maud betror seg til selvmordet til faren Ari Behn

by Thure Lindhardt

Maud Angelica Behn har flyttet til Norge mer enn én gang. Og den eldste datteren til prinsesse Märtha Louise av Norge vil inspirere henne igjen med sitt siste prosjekt. En bok der 18-åringen betror seg til faren Ari Behns selvmord.

Maud Angelica Behn, eldste datter av prinsesse Märtha Louise av Norge og Ari Behn, har alltid vist stor modenhet. Det var allerede synlig dagen for begravelsen faren hans, kunstneren Ari Behn, som begikk selvmord 25. desember 2019 i en alder av 47 år. Hun representerte den norske kongefamilien med stor verdighet i Oslo domkirke 3. januar og rørte Norge med en oppsiktsvekkende tale. Den eldre søsteren til Leah Isadora, 16, og Emma Tallulah, 13, har snakket igjen siden den gang farens selvmordhvis mor hadde vært skilt i flere år. Denne gangen bestemte den 18 år gamle Maud Angelica Behn seg for å skrive en bok om hans følelser etter denne forferdelige tragedien.

«Hei! Så, Jeg skrev en bok! Hvem er gal, jeg kan ikke engang beskrive det!Hun skrev den unge kvinnen på Instagram-kontoen sin for å kunngjøre dette prosjektet hun er så stolt av. Jeg jobbet veldig hardt med det! Jeg liker å skrive poesi og jeg liker å tegne slik … « Denne boken heter Riv trådersom betyr rive tråder på norsk. Hun forklarer dette valget: «Det er et dikt omen jente som gråter for sønner, men finner håp !«Hun takker redaktøren sin, alle slektningene og moren.»Moren min også«Skriver den lille jenta fra Kong Harald V, etterfulgt av et par hjerte-emojier.

«Noen ganger må du tenke på det og noen ganger ikke»

Moren hans unnlot ikke å vise ham sin stolthet. «Jeg er så stolt av deg min kjære. Gratulerer!!! Boken er vakker […] Jeg elsker deg mer enn noe annet»Hun skriver den som redesignet livet hennes i Los Angeles med sjamanen Durek. Denne boken kommer ut i oktober, der Maud Angelica Begn bestemte seg for å ta et oppgjør med sorgen over farens død. «Mamma fortalte meg at det var litt som å puste inn og ut. Noen ganger må du tenke på det, og noen ganger ikke «, den unge kvinnen måtte forklare seg i sorg Norsk Telegrambyrå.

Bildekreditt: Instagram

You may also like

Leave a Comment