Home » Norge: Haaland gir sine utvelgelsespriser til amatørklubber

Norge: Haaland gir sine utvelgelsespriser til amatørklubber

by Thure Lindhardt

Erling Haaland, forfatter av fem mål på tre kamper i landskampspausen med Norge, har bestemt seg for å donere alle sine bonuser til amatørklubber.

Han stopper ikke lenger. Den norske spissen Borussia Dortmund har storkost seg også denne gangen i landslagstrøya. Toppscorer mot Nederland (1-1) og Latvia (0-2), han avsluttet denne uken av våpenhvilen med hat-trick tirsdag mot Gibraltar (5-1). Som fortsetter å få panikk i tellerne.

Men når han får panikk i motangrepene, glemmer ikke Erling Haaland amatørverdenen han debuterte i. Den 21 år gamle spissen, hvis navn sirkulerte på slutten av overgangsvinduet, spesielt fra PSGs side i tilfelle Kylian Mbappés avgang, donerte alle sine bonuser til tre norske klubber: Bryne FK (hans treningsklubb), Rosseland BK og Grorud. En fin gest som fikk ros fra pressen.

Forfatteren av 12 mål på 15 mål for Norge, Haaland sa at forholdet ikke tilfredsstiller ham, og at han burde ha flere mål enn valg. Han vil få muligheten til å fortsette innhøstingen på neste internasjonale om en måned.

You may also like

Leave a Comment