Home » Norge-treneren snakket om Kubackis drama. Det var mange komplimenter

Norge-treneren snakket om Kubackis drama. Det var mange komplimenter

by Erlend Loe

Mandag kunngjorde Dawid Kubacki på Instagram at kona Marta er i alvorlig tilstand på sykehuset av hjerteårsaker og kjemper for livet. Den for tiden beste polske hopperen la til at han av denne grunn allerede har sluttet å starte i den nåværende verdenscupsesongen. Støtteerklæringer til familien kom fra Halvor Egner Granerud, Iga Świątek og Stefan Kraft.

se videoen
Norbert Hubert om planer etter seieren mot Ślepsk Malow Suwałki: Vi skal trene litt mindre volleyball

Den norske treneren på Dawid Kubackis vanskelige situasjon

Alexander Stöckl, treneren for det norske hopplaget, sluttet seg også til folket som passet på skjebnen til Kubacki-familien. Østerrikeren bestemte seg for å uttrykke sin støtte til den polske hopperen og hans kone. Samtidig reddet han med komplimenter til polakkene.

– Dette er en veldig trist nyhet. Jeg håper alt blir bra. Det har ikke kommet mye ny informasjon de siste 48 timene, men det er mange tegn på at situasjonen fortsatt er alvorlig. Jeg kjenner ham ikke så godt (Dawid Kubacki – red.anm.), men han virker å være en positiv, morsom og optimistisk fyr – sa Alexander Stoeckl i et intervju med Dagbladet.

VM-direktøren støtter Dawid Kubacki. Vakre ord

Du kan finne mer lignende innhold på hjemmesiden Gazeta.pl

Støtte ble også vist av Adam Małysz, som rapporterte om Marta Kubackas helsetilstand i et intervju med «Fakta». Presidenten i det polske skiforbundet forsikret at skihopperens partner var i gode hender. – Marta er i de beste hender når det gjelder kardiologi i Polen. Hun ble ført til sykehuset i Zabrze, til professor Religas avdeling. Du må krysse fingrene for at alt går bra og lykkes. Slik at Marta blir frisk og Dawid hopper – sa han.

Apoloniusz Tajner, tidligere president i PZN, er også optimistisk. – Jeg håper alt ender bra. Jeg kjenner Dawid som en mann som opprettholder en stoisk ro i enhver situasjon. Han er definitivt opptatt akkurat nå. Han har fantastiske støtteerklæringer fra alle kanter. Jeg sendte ham også tekstmeldinger for å støtte ham på en eller annen måte. David har en stor fanskare. Så vidt jeg vet er Marta en veldig rolig, balansert men dynamisk jente. Dette er en veldig hyggelig familie. Mann, kone, to barn – alt – oppsummerte Tajner.

David Kubacki med sin koneTVN-reporteren avslører bakgrunnen for Kubackis tilbaketrekning. «Vi visste at det var veldig ille»

You may also like

Leave a Comment