Home » Nybyggernes øyne er rettet mot Krėvės 80-komplekset

Nybyggernes øyne er rettet mot Krėvės 80-komplekset

by Thure Lindhardt

For folk som verdsetter komfort og ønsker å bo i et koselig, moderne og trygt nabolag. Komplekset med tre leiligheter på V. Krėvės Avenue i Dainava er allerede inkludert i listen over det beste valget for mange nye boligkjøpere. Plasser for elbiler, ikke bare ettroms, men også femromsleiligheter – bare en liten del av fordelene du finner i «Krėvės 80»-prosjektet.

Avanserte teknologier

Ettersom teknologien utvikler seg i dagens liv, øker også folks ønsker og behov. Det kan observeres at kjøpere betaler mer og mer oppmerksomhet til bærekraft, med tanke på energieffektiviteten til fremtidens liv. Alt dette er tatt i betraktning av de ansvarlige utviklerne av eiendomsprosjekter.

De nye husene som skal bygges et år senere på V. Krėvės allé vil ha en avansert energiklasse A ++. De som bor her nyter godt av bedre termiske egenskaper og lavere oppvarmingskostnader. Behovene til hver enkelt dekkes av sentralkollektorvarme, som muliggjør individuell temperaturregulering i de enkelte rom.

Effektive løsninger inkluderer moderne design, gulvvarme, butikkvindusspeil. Leiligheter – med innglassede balkonger, oppvarmede loggiaer eller til og med terrasser. Arealet av terrassene til de seks leilighetene er 40 kvadratmeter. m. Dette vil gi beboerne enda mer komfort og leilighetene enda mer hygge og bekvemmelighet.

Komplekset vil bestå av to ni-etasjers og fem-etasjers. Moderne og slitesterke klinkerittfliser ble valgt til alle fasader. De ni etasjene er holdt i en rik og solid antrasitt og supplert med en klassisk rød fem-etasjers bygning.

Plasser for elbiler

For en moderne aktiv og aktiv person som hele tiden er på utkikk etter innovasjoner er innovasjon spesielt viktig, det finnes et stort utvalg av ulike leiligheter med delvis og fullt påbygg.

De nye beboerne i Krėvės 80 kan velge mellom ett- til femromsleiligheter. Arealet deres er 30 til 98 kvadratmeter. m. For alle etter behov: for noen mer enn 30 kvadratmeter. m studioleiligheter, andre leter etter en fire- eller til og med fem-roms leilighet.

Den største gleden er å ta morgenkaffen for å komme i solen eller spise middag mens du ser solen gå ned.

På grunn av dagens situasjon forberedes en romslig parkeringsplass over bakken for beboerne. Det blir også spesielle plasser for elbiler.

De som verdsetter orden og kompakthet har mulighet til å ha et oppbevaringsrom for ulike gjenstander.

Trygge og trivelige omgivelser

Leiligheter – i byen, men omgitt av trær. Prosjektutviklerne begrenset seg ikke til de nærliggende renoverte Dainava- og Draugystė-parkene.

Prosjektplanen har spesielt fokus på miljø og rolige, aktive fritids- og idrettsmuligheter.

Territoriet til de tre leilighetsbyggene vil bli dekket med gress, fortau, benker vil bli installert og gårdsplassen vil bli opplyst. Tilbring fritiden din rett ved siden av huset – på territoriet til barnas lekeplass og basketballbanekompleks.

For å ivareta sikkerheten i leilighetene innføres alarm- og brannalarminnganger.

Under karantenen følte vi viktigheten av lydisolering. Høyeste energieffektivitet Klasse A ++ bygninger, som Krėvės 80 leilighetsbygg, sikrer automatisk ikke bare lavt energiforbruk, men også komfortabel lydisolering.

Visualiseringer av «Norske kontakter»

Praktisk transport

Komplekset har en praktisk beliggenhet som perfekt møter behovene til en aktiv innbygger når sentrum – nesten innen rekkevidde, i nabolaget – tilbyr ikke bare mye natur, men også en rekke tjenester og underholdningsmuligheter.

«Leilighetene har en veldig praktisk beliggenhet. I umiddelbar nærhet – utdanning, helse, catering, supermarkeder, sportsklubber, ulike rekreasjons- og underholdningsområder. Kollektivtransportinfrastrukturen er godt utbygd, sentrum kan nås på 15 minutter, 7 minutter med bil er nok, sier Izabela Murauskaitė, eiendomssalgssjef i Norwegian Contacts-selskapet.

For best resultat tar vi hensyn til ønsker, meninger og utprøvde aspekter til nybyggerne.

Da hun snakket om Krėvės 80-prosjektet, tvilte hun ikke på suksessen og riktigheten av valget av fremtidige nybyggere. «Vi har et godt eksempel som vi motsetter oss – de nye beboerne i» Du Kolegos «huset som nylig ble bygget på Pramonės Avenue er allerede fornøyd,» sa I. Murauskaitė. Men når de utvikler de siste prosjektene, stoler selskapets representanter på erfaringen som er oppnådd ikke bare fra bygningene som allerede er nevnt, men også fra mange andre vellykket implementerte prosjekter.

Krėvės 80 sammenlignes med sine to kolleger fordi de er nær hverandre – på grunn av likhetene til beliggenheten og dens fordeler.

Erfaring og pålitelighet

Prosjektet er basert på mange års byggeerfaring og profesjonalitet til UAB Norvegijos kontaktai.

Selskapet har utviklet eiendomsprosjekter i mer enn 16 år. Gjennom dem har han bygget forskjellige objekter i Kaunas og Kaunas-distriktet: mer enn 384 leiligheter, 111 hytter og 16 individuelle hus.

Bearbeiding, erfaring og gode tilbakemeldinger har gjort selskapet i stand til å etablere seg og utvide sine tjenester til mer kvalifiserte bransjer.

«For å oppnå det beste resultatet tar vi hensyn til ønsker, meninger og beviste sider ved nybyggerne. Våre prosjekter bygges kun av materialer av høy kvalitet og er preget av deres unike egenskaper – vi tilpasser oss mennesker med ulike behov, sier I. Murauskaitė.

Mer informasjon om prosjektet: www.kreves80.lt, epost epost izabela@norvegijoskontaktai.lt, tlf. Nei. +370 699 33334.

Utviklerne av Krėvė 80-prosjektet er UAB Norvegijos kontaktai.

Visualiseringer av «Norske kontakter»

You may also like

Leave a Comment