Home » Pardin ufremkommelig, norsk tilstrekkelig

Pardin ufremkommelig, norsk tilstrekkelig

by Thure Lindhardt

Wesley Pardin ekstraordinære siste franske bolverk, Kentin Mahé offensiv leder, Sander Sagosen alene … Oppdag toppene og floppene i Frankrikes seier over Norge (28-24) i verdensmesterskapet i 2021.

TOPP

Kentin Mahé skyter opp den blå raketten Hvis Frankrike nærmet seg dette verdensmesterskapet full av tvil, gjorde Kentin Mahé alt (vel) for å fjerne det. En første forestilling i en flott kung fu, en perfekt sekser fra seks skudd, inkludert tre kast fra syv meter, og en mal for hans pivot: så rekorden til den franske midtforsvareren var imponerende etter et langt kvarter båret av hans mester til Å spille i fravær av Nikola Karabatic, tapte denne verdenscuppen på grunn av en alvorlig skade i høyre kne, de blå var da ikke langt fra å bryte verdenscuptoeren. Men Mahé kunne ikke holde dette tempoet oppe for alltid. Mindre fremtredende etter det, scoret han fortsatt to svært viktige mål i det siste kvarteret for å sikre fransk suksess og bringe totalt til 9 mål (av 11 forsøk).

Wesley Pardin, veggen Frankrike har lett etter en etterfølger til keeperposten siden Thierry Omeyers trakk seg. Et kostyme Vincent Gérard ikke helt klarte å lage selv, alternerende strålende forestillinger og andre mer ordinære. Så mye at Guillaume Gille torsdag bestemte seg for å utnevne Pardin som forsvarende mester, som spilte sin første kamp i et verdenscup. En stor suksess for Aix concierge, forfatter av en overveldende ytelse med 18 redninger på 45 %. En ledende benchmark sammenlignet med de norske. Og likevel implementerte Pardin til og med 50 % uten Sander Sagosen. Flott kunst, logisk belønnet med tittelen Man of the Match.

Et nyoppdaget forsvar Mens Pardins prestasjon tilsynelatende spilte en stor rolle i det inntrykket, kunne ikke keeperen ha oppnådd det uten støtte fra et godt innøvd forsvar. Selv om noen få utelatelser noen ganger gjorde bildet mørkere, viste bluesene engasjement, solidaritet og fremfor alt misunnelse. Tre ingredienser som ble sårt savnet i de to kampene mot serberne – uavgjort og tap – kvalifiseringen til EM 2022, som hadde tjent til å forberede seg til dette verdensmesterskapet.

FLOPER

Sander Sagosen også alene Allerede før kampen startet, på tidspunktet for hymnen, hadde noen svært smilende norske fjes overrasket. Enkel tilsynelatende avslapning eller et sant uttrykk for en viss tilstrekkelighet? Vanskelig å si. Faktum er at Norge senere ville se veldig trist ut. Hvis hun kom inn i pausen med en poengsum (13-13), skyldte hun dette ryktet sitt (10 mål på slutten) kun en Sander Sagosen. Men da den tidligere parisieren med rette begynte å tape terreng på slutten av spillet, kunne ingen ta over og det skandinaviske skipet sank på kropp og sjel. Uten det minste smil.

Et urovekkende dika-meme Dika Mem stråler i Barcelona, ​​som han nylig demonstrerte igjen i Final Four i Champions League da han beseiret Paris SG nesten alene i semifinalen. Men det er ikke samme meme i utvalget.Mot nordmennene er statistikken hans utrolig lav: 0 av 4 skudd, to veddemål i to minutter, to tapte baller og fremprovoserte likevel to kast over sju meter. Men det er ikke nok for en spiller i klassen og talentet hans, som i 23-årsalderen nå må ta nøklene til den franske lastebilen for å kjøre den trygt.

You may also like

Leave a Comment