Home » Sandvolleyball konkurrerte i «Joke or Candy»-turneringen i den nye sportsarenaen i Kaunas

Sandvolleyball konkurrerte i «Joke or Candy»-turneringen i den nye sportsarenaen i Kaunas

by Thure Lindhardt
FOTO: «Wave Sports Arena»

Dominykas Genevičius, Sportas.info

I år ble det åpnet et nytt idrettsanlegg i Kaunas – «Banga Sports Arena». Den består av fire innendørs strandområder og to utendørs strandområder.

Sandvolleyball, strandtennis og strandfotball kan spilles på banene. Arenaen har også bordtennisbord.

I anledning Halloween fant sandvolleyballturneringen «Joke or Candy» sted i «Wave Sports Arena». Utøverne konkurrerte i fire forskjellige grupper.

Deimantas Jarmalavičius og Donatas Pašvenskas triumferte i herregruppe A. De passerte Tomas Vyšniauskas og Tomas Žemgulis i finalen.

«Arrangementet er kjempebra, det kunne bare vært flere lag. Men det var andre turneringer denne helgen, så deltakerne delte seg opp. Hovedmålet med deltakelse er å vinne, men i tillegg til å vinne vil man også ha godt humør og godt humør aktiv tid”, understreket D. Pašvenskas.

Selv om noen av deltakerne var dekorert med Halloween-temaer, uttalte D. Pašvenskas at det ikke ble viet mye oppmerksomhet til det, de vanlige sandvolleyballkampene fant sted.

Tredjeplassen gikk til Tautvydas Juodiška og Kęstutis Ranšys.

I herregruppe B spilte D. Pašvenskas i to med Vytautas Gedminas og måtte denne gangen nøye seg med tredjeplassen.

«To turneringer på rad krever mye innsats. Likevel hjelper ønsket om å vinne å ikke gi opp og strebe etter mer. To medaljer ble vunnet, men ikke begge – gull, så det er fortsatt rom for forbedring, sier D. Pašvenskas.

Vinnerne av herregruppe B var Nerijus Laužadis og Aurimas Laužadis, etterfulgt av Darius Sankauskas og Paulius Gedvila.

Karolina Šantarytė og Evelina Matiukaitė triumferte i kvinnenes åpen gruppe. Andreplassen gikk til Dominyk Naudužaitė og Aušrinė Kulvičiūtė, og tredjeplassen gikk til Goda Milinavičiūtė og Liubov Zobnina.

I mixed team-gruppen vant duoen Andrius Bubnis og Simona Trijonytė. Andreplassen gikk til Darius Sankauskas og Evelina Beržinskaitė, tredjeplassen til Karolis Šarskas og Paulina Žakelyte.

Banga Sports Arena har utvidet åpningen av nye innendørs lekeplasser. Hvert år dukker det opp flere og flere av dem i forskjellige litauiske byer.

«Vi la merke til det da. Dette oppmuntrer til både konkurranse og overflod av konkurranse. «Wanga Sports Arena» er godt utstyrt, sandkvaliteten er god. Det er alt du trenger for å drive med sport, understreket D. Pašvenskas.

Prosjektet Sport – En kilde til helse og kunnskap for alle er samfinansiert av Idrettsfremmende fond forvaltet av Kunnskapsdepartementet, Education Exchange Support Fund og Central Project Management Agency.

You may also like

Leave a Comment