Home » Siden den gang har Erik ten Hag vært manager i Manchester United

Siden den gang har Erik ten Hag vært manager i Manchester United

by Erlend Loe

Siden Alex Ferguson gikk av i 2013, har laget vært ledet av David Moyes, Luis van Gaal, Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær. I november tok nordmannen Ralph Rangnick midlertidig over laget.

Ten Hag har jobbet i Amsterdam siden desember 2017. I 2019 og 2021 feiret han det nederlandske mesterskapet med laget. I 2019 nådde han også semifinalen i Champions League med henne. Navnet hans har lenge vært assosiert med arbeidet hans på «ManU».

«Det er en stor ære å være manager for Manchester United, og jeg ser virkelig frem til utfordringen som ligger foran meg. Når jeg kjenner historien til denne flotte klubben og lidenskapen til fansen, er jeg fast bestemt på å bygge et lag som er i stand til å oppnå suksess de fortjener.» sa klubben i en uttalelse.

«Det vil være vanskelig å forlate Ajax etter disse fantastiske årene, og jeg kan forsikre fansen vår om at jeg er fullt fokusert på å avslutte denne sesongen på best mulig måte,» la han til.

Manchester United er den mest suksessrike engelske klubben. Han vant det nasjonale mesterskapet 20 ganger, sist i 2013. Denne sesongen er han bare femte på tabellen.

PAP / Yagoda S.

You may also like

Leave a Comment