Home » «Skamfull oppførsel». Ukrainer med skarp håndskrift i en kjent klubb

«Skamfull oppførsel». Ukrainer med skarp håndskrift i en kjent klubb

by Erlend Loe


Getty Images / Ruslan Kaniuka / Ukrinform / Future Publishing / På bildet: Dynamo Kyiv-spillere

mm


Dynamo Kyiv har publisert en appell til klubben Fenerbahce Istanbul på sin hjemmeside. Vi kan lese mange sterke ord i den.

Den barbariske krigen i Ukraina, som Vladimir Putin startet 24. februar 2022, fortsetter. Mange mennesker døde som et resultat. Inkludert sivile, idrettsutøvere, soldater. Til tross for denne situasjonen deltok ukrainske klubber i europeiske konkurranser forrige sesong.

Slik var det for eksempel med Dynamo Kiev. Klubben fra hovedstaden i Ukraina møtte Fenerbahce Istanbul i sesongen 2022/2023, først i Champions League-kvalifiseringen (seire 2-1), deretter i gruppespillet i Europa League (tap begge kampene, først 1-2, deretter 0). :2).

Fenerbahce-tjenestemenn bestemte nylig at laget skal reise til Russland for blant annet å delta på et førsesongmøte. med Zenit Saint Petersburg. Nå har Dynamo Kyiv-myndighetene kommet med en appell til den tyrkiske klubben, som ikke manglet harde ord.

Innholdet er vist nedenfor.

«Da fansen sang navnet på drapslandet og kom til kampen mot Dynamo iført maskene til Europas største sadist, var klubben din taus.

Nå er det klart hvorfor.

Gazproms jævla penger formørket alt for deg, og etterlot deg uten ære eller samvittighet. Russiske missiler dreper ukrainere hver dag, hele den siviliserte verden har forent seg mot aggresjon og massakrer, og klubben din aksepterer blodige utdelinger fra terrorister.

UEFA og FIFA ekskluderer russiske klubber fra internasjonale turneringer, og de drar på turné for å tjene penger og spille med angriperen.

Ingenting kan rettferdiggjøre dette trinnet. Ingen sum penger kan kompensere deg for denne skammelige oppførselen, denne utflukten til en morder blottet for moral og menneskelige egenskaper.

Vi er ikke redde for å si til hele verden: dere hjelper morderne med å fortsette deres blodige høsting på ukrainsk jord. De leker med dem og støtter den største ondskapen i det 21. århundre.

Fenerbahce Sport Kulubu – ingen ære, ingen skam, ingen samvittighet! Skam deg!»

Se også:
Treffoverføringen fra Lech Poznań på endrede vilkår. En person bestemte
Pogoń Szczecin løslater ikke Kamil Grosicki. En viktig beslutning er tatt

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportie: «Frekk». Det er snakk om et mål i Norge

You may also like

Leave a Comment