Home » Skandinaviske medier om Haalands mål og kostholdet hans

Skandinaviske medier om Haalands mål og kostholdet hans

by Erlend Loe

Manchester City-trener Pep Guardiola, i tale med norske journalister, sammenlignet det med Johan Cruyffs mål i 1973 i kampen mellom Barcelona og Atletico Madrid, og den nederlandske portalen Voetbal International presenterte bilder på sosiale medier der disse målene ble sammenlignet. Den eneste forskjellen er beinet. Haaland skjøt med venstre og Cruyff med høyre.

«Jeg har lange bein og et veldig høyt hopp, så jeg nådde den veldig høye ballen og sendte den i mål med en sko. Jeg lærte det av Zlatan. Han viste at det ikke er umulige situasjoner, og hver ball er det. » kan falle i mål» – annonserte han nordmenn.

Eksperter i landet hans sa under sendingen av spillet at med slike ferdigheter «har han sin plass i sirkuset.»

Dagbladet Verdens Gang bemerket at 22-åringen er forbannelsen av forsvarsspillere som ikke kan holde øye med ham: «Han utnytter umulige situasjoner og har allerede scoret 26 mål på sine 21 Champions League-kamper og 13 på ni. kamper i Manchester City».

Norske medier ble også høylytte om fotballspillerens «ville diett» og kulinariske preferanser etter at dokumentaren ble sendt på en av strømmeplattformene.

Haaland, som er vertskap for journalister hjemme hos ham i Dortmund, forklarer at han kun drikker vann fra springen og viser hva han gjør med det før han inntar det. Før vannet helles i flasken, går det gjennom et titalls forskjellige filtre med elektriske pumper.

På spørsmål fra journalister om hvor han får sin «ville» fysiske styrke og energi fra, trakk nordmannen ferskt oksehjerte og -lever fra kjøleskapet tilberedt til den daglige middagen, som sammen med sjeldne biffer er hovedrettene hans.

PAP / Marcin R.

You may also like

Leave a Comment