Home » Spanias seier på slutten av El. EM 2024. Fansen så fire mål

Spanias seier på slutten av El. EM 2024. Fansen så fire mål

by Erlend Loe

Det spanske landslaget beseiret Georgia 3-1 i den siste runden av kvalifiseringen til EM 2024. Luis de la Fuentes spillere hadde allerede sikret seg plass i mesterskapet. Bortsett fra dem, steg skottene også direkte fra gruppe A.

Spanjolene fikk et tilbakeslag i disse kvalifiseringskampene, og tapte mot Skottland i andre runde. Senere fulgte bare seire og før siste serie med kamper var spillerne fra den iberiske halvøy garantert opprykk til EM-sluttspillet. Georgierne vant to ganger mot Kypros, den siste plassen på tabellen. De klarte også uavgjort mot Norge og Skottland.

SE OGSÅ: Romelu Lukaku Show! Fire mål fra belgieren på 20 minutter

Kampen startet bra for vertene. I det 4. minutt ble Ferran Torres» innlegg omsatt til mål av Robin Le Normand. Spanjolene nøt kun ledelsen i kort tid. Chwicza Kwaracchelia utlignet raskt. Resultatet var uendret til pause. Det er også verdt å nevne at Gavi forlot banen i det 26. minutt på grunn av skade.

Etter pause la Torres til et mål for å assist. Barcelona-spilleren fullførte et vakkert «La Furia Roja»-trekk. I det 72. minutt forsøkte Luka Loczoshvili å avverge et innlegg fra en av spanjolene, men dessverre skjøt han ballen i eget mål. Til slutt beseiret Spania Georgia 3-1. I den andre kampen i gruppe A spilte Skottland uavgjort 3-3 med Norge.

Spania – Georgia 3:1 (1:1)

Mål: Robin Le Normand 4, Ferran Torres 55, Luka Loczoszwili 72 (s) – Chwicza Kwaracchelia 10