Home » spiller han det virkelig? Erling Haaland bestemte seg for å avsløre en hemmelighet – o2

spiller han det virkelig? Erling Haaland bestemte seg for å avsløre en hemmelighet – o2

by Erlend Loe

Erling Haaland spiller Minecraft hjemme. Å bygge en virtuell verden fra blokker er også populært i Polen, og mange internettstjerner har markert seg på internett ved å legge ut Minecraft-prestasjoner.

angriper Manchester City og det norske landslaget har antydet i den siste tiden at valget av denne underholdningen er pinlig og at han ikke vil snakke offentlig om det. Minecraft er et spill med ganske primitiv grafikk og regler.

Erling Haaland ombestemte seg og bestemte seg for å vise frem hvordan han spiller Minecraft i Instagram Stories. Etter en fantastisk ferie har nordmannen nå returnert til treningsprogrammet sitt i Manchester City. Den målfarlige fotballspilleren spilte blant annet i Spania og Frankrike.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Kaldt bare å se på det. I den er Jan Błachowicz kongen

Tiden for salig avslapning på kysten av Europa er forbi og Erling Haaland har begynt å forberede seg til den kommende sesongen. Hans måte å slappe av etter spill og trening er å spille Minecraft.

Jeg kan ikke fortsette å tenke på å score rekorder fordi det ville gjøre meg gal. Jeg tenker mer på hvordan jeg skal beseire neste fiende. Faktisk, etter kampen går jeg bare hjem, spiller dataspill, spiser noe og legger meg så – sa Erling Haaland etter et av spillene.

Nordmannen har fullført sin første sesong etter at han kom til Manchester City fra Borussia Dortmund. Det tok ikke lang tid før han slo seg ned i England og begynte å slå rekorder helt fra start.

Spissen har scoret flest mål Premier Leaguesamt i Champions League. Det er ikke rart at hvert steg Erling Haaland tar, også utenfor banen, vekker interesse hos fansen og media.

You may also like

Leave a Comment