Home » Tetelewski avviste PGNiG Superleague og blir i Kielce! – CKsport.pl

Tetelewski avviste PGNiG Superleague og blir i Kielce! – CKsport.pl

by Erlend Loe

Trenerteamet for Suzuki Korona Handball vil forbli uendret. Kielce-klubben starter den nye sesongen med Paweł Tetelewski, Szymon Żaba-Żabiński og Tomasz Błaszkiewicz. Treneren innrømmet at han takket nei til interessante tilbud om samarbeid.

– Det var to fine tilbud igjen: fra Superligaen og, tror jeg, topplaget i Central League for neste sesong, men jeg avslo dem. Jeg føler meg bra i Kielce, jeg har familie her og jeg vil være nær dem. Tilbudene er selvfølgelig alltid fristende, de får deg til å tenke, men jeg ville ikke endre noe – innrømmer Tetelewski.

«Vi har et øyeblikk hvor vi prøver å bygge opp igjen. Mange jenter sitter igjen med førsteklasses erfaring, vi fokuserer på ungdommen vår. Jeg er alltid spent når jeg sitter på benken, jeg lurer fortsatt på hvordan jeg skal sette sammen klossene. Forhåpentligvis har vi færre skader og mer konkurranse nå. — Vi ønsker å ta neste skritt fremover slik at jentene spiller på et bedre nivå, legger han til.

Szymon Żaba-Żabiński vil igjen være den første trenerens assistent. En kjent personlighet i vår lokale idrettsverden, også takket være samarbeid med håndballspillere fra Kielce. Dette eventyret har eksistert siden midten av 2020. «Jeg tenkte ikke på noe annet fordi jeg jobber veldig bra her. Stemningen i klubben er stor, trenerteamet er topp. Vi har store perspektiver, utviklings- og læringsmuligheter, for jeg lærer for eksempel hele tiden – understreker Tetelewskis assistent.

Suzuki Korona Handball skal spille i den nye sesongen i Central League, som er bygget opp etter modellen for herrespill. Fasilitetene til PGNiG Superleague ble slått sammen til en liga og de beste lagene i hver gruppe ble med. Spillere fra blant annet Kielce ble invitert til denne gruppen. – Vi skal bevise oss i Central League, vi får se hvordan vi ser ut i denne konkurransen. Vi lager noe fra bunnen av, men vi ønsker å være på høyeste nivå i Polen. Før sesongstart er det alltid mye spenning, håndballsulten og adrenalinet vokser – legger Szymon Żaba-Żabiński til.

Tomasz Błaszkiewicz blir keepertrener igjen.

Foto. Patrick Bird

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment