Home » Ubisoft jobber med problemer med julen

Ubisoft jobber med problemer med julen

by Thure Lindhardt

Forrige uke var veldig viktig for Assassin’s Creed Valhalla i Ubisoft med kunngjøringen av forlengelsen Dawn of Ragnarok. Det er også Assassin’s Creed Crossover Stories-initiativet, som inneholdt Eivor og Kassandra fra Assassin’s Creed Odysse.samhandle med ham gjennom nye sideoppdrag i begge spillene. Så er det julefestivalen, som legger til nye aktiviteter og belønninger.

Dessverre er arrangementet er utilgjengelig for spillere på grunn av et problem. Ubisoft har gjenkjent problemet og vil implementere en løsning tidlig i januar 2022. Julefestivalen utvides imidlertid slik at spillerne ikke trenger å bekymre seg for å gå glipp av denne muligheten.

Assassin’s Creed Valhalla er for øyeblikket tilgjengelig på Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC og Google Stadia. Den neste utvidelsen, Dawn of Ragnarok, slippes 10. mars 2022 og vil legge til en ny historie, setting og nye krefter. Her er også hovedtrekkene i boken:

  • Led de legendariske vikingangrepene mot saksiske tropper og festninger.
  • Et våpen i hver hånd! Opplev den brutale kampstilen til vikingene.
  • Test deg selv mot de fleste av fiendene du noen gang har sett i Assassin’s Creed.
  • Hver avgjørelse du tar gjør karakteren din annerledes og skriver en ny side med bildeteksten.
  • Utforsk en middelaldersk åpen verden, reis fra kysten av Norge til kongedømmene i England.
  • Gjør eventyret ditt unikt ved å tilpasse klankolonien din.

Vi jobber med å fikse problemet som hindrer spillere i å få tilgang til julen, og vi vil utvide arrangementet slik at alle kan nyte vinterens festligheter. Vi planlegger å levere denne løsningen i begynnelsen av januar på grunn av høytiden. Takk for din tålmodighet.

Videospill

You may also like

Leave a Comment