Home » VM i Rasnov: Seier av Wellinger. Pilch er best blant polakker

VM i Rasnov: Seier av Wellinger. Pilch er best blant polakker

by Erlend Loe

Andreas Wellinger vant hopp-VM i Rasnov, Romania. Ziga Jelar og Karl Geiger fullførte pallen. Tomasz Pilch, som tok 12. plass, var best blant representantene for Polen.

Wellinger noterte dermed sin andre verdenscupseier for sesongen. I finaleserien endte tyskeren på andreplass Jelar med en ledelse på bare 0,2 poeng. Geiger sto på det nederste trinnet på pallen. Markus Eisenbichler, som var i ledelsen etter første runde, ble nummer fire.

Vi vil minne om at de fleste av de ledende lagene for konkurranser i Romania har sendt reservelag. VM starter neste uke og mange spillere har bestemt seg for å trene i fred. Dette gjorde blant annet de beste hopperne fra Polen, Norge, Østerrike og Slovenia. Bare tyskerne kom til Rasnov i den sterkeste formasjonen.

Polen på konkurransen i Romania var representert av Tomasz Pilch, Kacper Juroszek, Jan Habdas og Maciej Kot. Den første presenterte seg best og tok 12. plass. Juroszek, på sin side, endte på 14. plass (hans første poeng i karrieren), Habdas på 17. og Kot 27. plass.

Det er verdt å merke seg at Daniel Andrei Cacina, en representant for vertene, tok 29. plass. Dette er de første poengene for Romania i historien til VM-starter.

mtu, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment