Home » ATP-finaler: Casper Ruud har fullført rekken av semifinalistene

ATP-finaler: Casper Ruud har fullført rekken av semifinalistene

by Thure Lindhardt

Den første kampen i Greens-gruppen fredag ​​avgjorde hvem av disse tennisspillerne som skulle rykke opp til topp fire. Den snart 23 år gamle nordmannen viste seg å være bedre, og beseiret Rublev for første gang i karrieren etter en to og en halv times kamp og en tie-break i det avgjørende settet. Russeren har vært bedre i disse spillernes fire tidligere kamper.

SE OGSÅ: FN vil ha bevis på at kinesisk tennisspiller har det bra

Duellen var veldig hard, selv om den første satsen senere kunngjorde ingen følelser. Det tok Rublev litt over en halvtime å bryte motstanderens pasning to ganger og vinne 6-2. Det ble senere en hard kamp om hvert poeng på banen som Ruuds åttende ATP vant. Hans neste rival blir Medvedevs «to» på verdensrankingen. De har møttes to ganger så langt og nordmannen har ikke en gang vunnet et sett.

I den andre semifinalen skal lederen av Djokovic-rankingen spille mot Zverev. I kveldskampen til Green Group møter serberen briten Cameron Norrie, som erstattet den skadde grekeren Stefanos Tsitsipas som andre innbytter under arrangementet. Uansett resultat rykker Djokovic opp fra førsteplassen på tabellen.

Hubert Hurkacz spilte i den røde gruppen, men ble eliminert fra turneringen etter tre tap.

Resultatet av den grønne gruppen:

Casper Ruud (Norge, 8) og Andrey Ruudov (Russland, 5) 2: 6, 7: 5, 7: 6 (7-5)

You may also like

Leave a Comment