Home » ATP i Estoril: Hubert Hurkacz – Bernabé Zapata Miralles. TV-sending og nettstrøm

ATP i Estoril: Hubert Hurkacz – Bernabé Zapata Miralles. TV-sending og nettstrøm

by Erlend Loe

Hubert Hurkacz starter i andre runde av ATP-turneringen i Estoril torsdag. Polakken møter Bernabe Zapata Miralles for første gang i karrieren. Møtet starter kl 18:00. TV-sending og nettstrøm av spillet Hubert Hurkacz – Bernabe Zapata Miralles i Polsat Sport News og Polsat Box Go.

Spanjolen Bernabe Zapata Miralles ligger for øyeblikket på 43. plass på verdensrankingen. I sin første kamp i ATP 250-turneringen i Estoril beseiret han en av kvalifiseringskampene – en representant for verten Henrique Rocha – 6:4, 6:2. Hurkacz tok et farvel i første runde.

SE OGSÅ: Den polske duoen ble slått ut i første runde av turneringen i Charleston

Polakken er 12. på ATP-rankingen og nummer to i Portugal. Den fjerde i ATP-ratingen til nordmannen Casper Ruud, som allerede er i kvartfinalen, hvor han skal spille med Sebastian Baez, starter med «en». Argentineren forsvarer tittelen fra i fjor.

Hurkacz møter Zapata Miralles for første gang i karrieren.

Polakken spilte sin siste kamp 27. mars, og tapte i tredje runde av ATP 1000-arrangementet i Miami til bunnen av Adrian Mannarino 6:7 (5:7), 6:7 (0:7).

– Jeg er veldig spent. Dette blir min første leirbaneturnering i år. Jeg har aldri spilt her og jeg ber fansen om å juble, sa Hurkacz i en video på sosiale medier.

Møtet starter kl 18:00. TV-sending og nettstrøm av spillet Hubert Hurkacz – Bernabe Zapata Miralles i Polsat Sport News og Polsat Box Go.

psl, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment