Home » Belgia – Polen. Dominika Grabowska etter pinligheten: Laget har et stort potensial

Belgia – Polen. Dominika Grabowska etter pinligheten: Laget har et stort potensial

by Thure Lindhardt

Etter å ha tapt mot belgierne, falt polakkene til tredjeplass i gruppe F og det vil være svært vanskelig for dem å gå videre til verdensmesterskapet i 2023. Våre representanter vil imidlertid ikke legge ned våpnene. – Situasjonen er ikke lett, men jeg kan si at dette laget aldri gir opp. Jeg er sikker på at vi vil gjøre alt vi kan for å bli nummer to i gruppen. Dette laget har et stort potensial, vi skal jobbe hardt hver måned og jeg lover at resultatene kommer – sa Dominika Grabowska etter kampen mot belgierne.

Den franske klubben Fleury-spilleren la til at starten på møtet etter hennes mening var helt grei fra polakkene. – Vi kom veldig godt inn i kampen, vi dominerte til og med i starten. Hva skjedde etterpå? Jeg vet ikke. Kanskje har vi ikke erfaringen til å holde spillet på et høyt nivå lenger – sa Dominika Grabowska til TVP Sport.

«Vi går alltid glipp av noe»

PSG-spiller Paulina Dudek var også med. – Etter første omgang fikk jeg inntrykk av at vi spilte og at motstanderne scoret mål. Men sånn er det når vi spiller på høyeste nivå. Vi visste at belgierne var i en klasse, og vi hadde ikke råd til å gjøre feil. Dessverre signerte vi dem og tapte 4-0 – sa den tidligere kapteinen på laget vårt etter kampen med belgierne.

Paulina Dudek la også til at polske kvinner trenger tålmodighet. – Jeg synes denne kampen viste at selv om det så veldig bra ut til tider, savner vi alltid noe. Jeg tror vi trenger tålmodighet. Kanskje vi gjentar oss selv, men det er en prosess og jeg synes dette laget alltid ser bedre ut og føler seg mer selvsikker – sa PSG-fotballspilleren.

De neste polske kvinnelekene vil finne sted i april 2022. Våre representanter spiller først hjemme mot Armenia (7. april) og deretter mot Norge (12. april).

You may also like

Leave a Comment