Home » BVB-legenden kritiserer fotballen Robert Lewandowski

BVB-legenden kritiserer fotballen Robert Lewandowski

by Thure Lindhardt

Bayern München vant 3-2 mot Borussia Dortmund og befestet dermed topplasseringen. Etter kampen er han fire poeng foran hovedrivalene. Storkampen skuffet ikke, med Robert Lewandowski som scoret to mål.

Se videoen
Messi fotballkongen, PSG med rask markedsføring. Bak kulissene til den gyldne ballen

Borussia-legenden kritiserer Lewandowski: Han oppfører seg ikke bra i alle faser av spillet

Før kampen snakket Borussia Dortmunds talsmann Norbert Dickel om den polske spissen. 61-åringen var BVB-spiss fra 1986 til 1990. Som det viser seg, har han noen betenkeligheter med Lewandowskis spill – han er en av de beste spissene i verden. Jeg synes imidlertid han ikke presterer bra i alle stadier av spillet. Hvorfor det er slik, vet jeg ikke. Han trenger ikke gi slipp, han trenger ikke spille sånn. Han er en stor spiller, han burde gjøre det han kan: spille fotball og forlate alt annet – sa 60-åringen i podcasten «Sprengerspricht #Medien & Sport».

Brutalt oppgjør i duellen mellom BVB og Bayern. Spillerne til begge lag reagerte

Dickel berømmet Erling Haaland og fremfor alt markerte hans egenrådige egenskaper: – Han er en ung, sulten, utrolig rask og ambisiøs fotballspiller. Han står opp om morgenen og vil score mål. Hun er av en annen tone, og hun har den norske soliditeten også, sa han.

Robert Lewandowski scoret to mål i klassisk og brøt nok en rekord

Både Robert Lewandowski og Erling Haaland fant veien inn i The Classic. Den første som traff rivalenes nett var polakken, som brukte Thomas Müllers trekk i det 9. minutt, vant kampen om ballen med Hummels og førte til uavgjort med et visst bakkeskudd. I andre del la 33-åringen til nok et mål fra straffemerket. Takket være to mål brøt polakken Bundesliga-rekorden for antall mål scoret i denne konkurransen i bortekamper. For øyeblikket har han allerede 118 treff, ett mer enn den legendariske tyske spissen Klaus Fischer.

Støttet av Jakub Moder98 minutter og så fikk Jakub Moder ballen.En av heltene [WIDEO]

Haaland reagerte i det 46. minutt med en fin scoring på stanga. Lewandowski har for tiden 16 mål i ligaen, nordmennene – 11. På skytterrankingen i mellom har Patrick Schick 12 mål på konto.