Home » Dramaet til den polske volleyballspilleren! En dødelig fotskade eliminerte ham fra spillet (VIDEO)

Dramaet til den polske volleyballspilleren! En dødelig fotskade eliminerte ham fra spillet (VIDEO)

by Erlend Loe

Michał Bryl pådro seg en fotskade i sluttspillet på tredjeplass.

Beachvolleyballspillerne Michał Bryl og Bartosz Łosiak klarte ikke å fullføre kampen om tredjeplassen på Beach Pro Tour Elite 16-turneringen i Gstaad, Sveits med brasilianerne George Wanderley og Andre Stein. Bryl pådro seg en fotskade under kampen.

Bryl og Łosiak startet tredjeplasskampen bra og til tross for press fra brasilianerne vant de første sett 21-18. De ledet også i starten av andre sett, men på 11-7 etter ett av angrepene oppsøkte Bryl lege på grunn av smerter i foten.

Se også: Polske volleyballspillere møtte sine rivaler i EM! Et uventet sammenstøt i gruppen

Skaden viste seg så alvorlig at polakkene ikke fullførte kampen og ble nummer fire i Gstaad. Dagen før var de hvit-røde i ferd med å ta seg til finalen, men etter en tøff kamp tapte de i semifinalen mot nordmennene som ga tittelen, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Soerum, med 1:2 (19: 21, 21). :18, 11:15).

Ved starten av den sveitsiske konkurransen vant Bryl og Łosiak gruppe C med en komplett seiersrekke, og beseiret Østerrikes Julian Horl og Alexander Horst 2-0, Frankrikes Youssef Krou og Arnaud Gauthier-Rat 2-1, og Brasils Pedro Solberg og Guto 2 -0, og i spillet til chilenske fettere Marco Grimalt og Esteban Grimalt vant de semifinalen 2-1.

Onsdag ble Jagoda Gruszczyńska og Aleksandra Wachowicz eliminert i første runde av kvalifiseringen til gruppespillet.

Eliteturneringene er de mest scorende turneringene på Beach Pro Tour. I slutten av april var Bryl og Łosiak på tredje trinn på pallen i Brasils Uberlandia, i februar i Doha tok de fjerdeplassen og i mars i Mexicos Tepic og i Ostrava i begynnelsen av juni ble de eliminert i 16-delsfinalen.

RM, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment