Home » Eric Cantona kommer med en oppsiktsvekkende kunngjøring om fremtiden sin: Spøk eller ekte info?

Eric Cantona kommer med en oppsiktsvekkende kunngjøring om fremtiden sin: Spøk eller ekte info?

by Thure Lindhardt

Eric Kantona er en av de idrettsutøverne som lyktes med å omskolere seg perfekt etter pensjonisttilværelsen. Som en Yannick Noah som er en hit innen musikk, begynte den 55 år gamle tidligere fotballspilleren å opptre med glans på kino, teater og TV. En ny vei i livet som ser ut til å passe ham perfekt, med mindre han kan tenke seg en gylden mulighet …

Sann levende legende om Manchester United, klubben han bodde i i fem år, kom med en følgesvenn til Rachida Brakni en kunngjøring, for å si det mildt, på sin Instagram-konto. Mens hele Manchester-fanbasen lurer på hvem som kan erstatte den nylig sparkede norske treneren Ole Gunnar Solskjær, ser det ut til at Eric Cantona har svaret, og han lastet det opp i en kort video for bare timer siden. «Hei mine venner, jeg vil utelukkende informere dere om at jeg er den nye manageren til Manchester United», forklarer han innledningsvis i en publikasjon han kaller «Breaking news!».

En åpenbaring som stiller spørsmål når man vet at firebarnsfaren kun har fulgt fotballen på avstand og aldri har hatt trenererfaring. «Jeg skal fortelle deg navnet på superstaben min senere. Vi sees snart»han avslutter sin korte melding. En morsom kunngjøring som ser mer ut som en hyggelig vits fra Eric Cantona. Det er i hvert fall slik abonnentene tenker på den tidligere franske landslagsspilleren. «Ikke gjør narr av oss», starter en av dem.

You may also like

Leave a Comment