Home » Frankrike i gruppen Spania og Norge

Frankrike i gruppen Spania og Norge

by Thure Lindhardt

Guillaume Gilles spillere, som skal prøve å gjenerobre toppen av den olympiske pallen etter å ha vunnet sølvmedaljen i Rio 2016, vil ha en første runde med Spania, som ble europamestere i 2018 og 2020, og frarøver Frankrike en bronsemedalje i 2021. VM i Egypt.

For å komme til kvartfinalen må franskmennene ta en av de fire øverste plassene i denne tøffe gruppen sammen med Norge og Tyskland fra Sander Sagosen.

The Blues starter sin olympiske turnering mot to søramerikanske motstandere, Argentina lørdag 24. juli og Brasil mandag 26. juli. De spiller deretter tre kamper mot europeiske lag: Tyskland onsdag 28. juli, Spania fredag ​​30. juli og avslutter denne gruppespillet mot Norge søndag 1. august.

Danmark mot Sverige

I den andre gruppen av denne første fasen ble Danmark, to ganger regjerende verdensmestere (2019, 2021), spart for trekningen. Han vil finne Sverige for en omkamp av verdensmesterskapet i 2021, Portugal, Japan, Egypt og Bahrain.

Kvartfinalene er berammet til tirsdag 3. august, semifinaler torsdag 5. august, finale og tredjeplasskamp lørdag 7. august.

Og for det franske damelaget?

Lagkameratene til Siraba Dembélé, sølvmedaljevinnere ved Euro-2020 i Danmark i desember, er i en tett gruppe med Russland, Spania, Sverige, Ungarn og Brasil, der de må okkupere «en av de fire førsteplassene» i kvartfinalen.

I Tokyo vil franskmennene prøve å vinne OL-gull, den eneste tittelen som mangler på listene deres (verdensmestere 2003 og 2017, europamestere 2018).

You may also like

Leave a Comment