Home » «Hvor vanskelig var kampen,» tenkte Krumbholz, de blå ville ikke passere mot Danmark

by Thure Lindhardt

Nok en spenstleksjon og nok et heroisk spill å beholde i det franske håndballminneskapet. Kastet frem og tilbake av et dansk lag som aldri før i semifinalen i verdenscuppen, tok de blå kvalifiseringen etter å ha lagt tre mål bak seg mot slutten av kampen. Et litt sprøtt scenario som Olivier Krumbholz satte pris på fra sidelinjen, etter en kamp på jakt etter løsninger som ikke ville komme.

«Vi led mye i denne kampen, danskene hadde overtaket i rundt 40 minutter, vi slet på alle områder av kampen. De var veldig gode.» Vi tok sjansen på 5-1 med en utmerket keeper, en eksepsjonell midtstopper og en eksepsjonell spiss. Hun må være litt stresset, og det var nok til at vi kom innom. Men så vanskelig var denne kampen! Vi var modige, stabile til slutten. I angrep serverte vi tydelig Pauletta (Foppa), som ble slått i 60 minutter uten at dommeren rørte en finger, det er en del av spillet. Norge er kanskje det beste laget i verden, med mye erfaring, og Spania er giftig, så jeg har ingen preferanser. «

Bare én visshet, som kommer ut av denne andre semifinalen i live, vil ikke være fornøyd med å finne den regjerende olympiske mesteren, ofte på tråden, men alltid vinne til slutt.