Home » Kort om sportsbegivenheter, tirsdag 3. mai kl. 22.00

Kort om sportsbegivenheter, tirsdag 3. mai kl. 22.00

Vi tilbyr et sammendrag av sportsnyheter:

Hubert Hurkacz beseiret bolivianeren Hugo Dellien 7: 5, 6: 7 (11:13), 6: 3 og gikk dermed videre til andre runde av ATP Masters 1000-turneringen i Madrid. Den neste rivalen til den polske tennisspilleren nummer 12 blir spanjolen Alejandro Davidovich Fokina.

xxx

Bielsko-Biała scoret rekorden for fjerde gang i klubbens historie – den polske futsalcupen. I den andre finalen tirsdag beseiret laget fra Bielsko Contract Lubawa 4-2. De vant det første møtet på søndag med samme resultat.

xxx

Den sørafrikanske tennisspilleren Kevin Anderson, en finalist i to Grand Slam-turneringer, har kunngjort pensjonisttilværelsen. «Jeg ga alt», skrev den tidligere verdens nummer fem på sosiale medier.

xxx

Kroatiske Fran Miholjevic (Friuli ASD) vant den 39. utgaven av Carpathian Courier Race som endte i High Tatras i Slovakia. Av de polske syklistene tok Michał Sędzielewski (Pogoń Mostostal Puławy) den høyeste plassen, 19., mer enn to minutter bak.

xxx

En politisk flyktning fra Hviterussland, Taras Telkowski og Iwona Bernardelli dukket opp som de beste på den 30. utgaven av Warszawa Constitutional Run 3. mai. Nesten 3000 mennesker deltok i 5 km-arrangementet, organisert etter en to-årig pandemipause. Mennesker.

xxx

Tampa Bay Lightning-hockeyspillerne, vinnere av Stanley Cup de to foregående sesongene, startet årets sluttspill med Toronto Maple Leafs.

xxx

Phoenix Suns» beste basketballspillere i vanlig sesong beseiret Dallas Mavericks 121-114 i den første etappen av andre runde av NBA-sluttspillet. 45 poeng fra sloveneren Luca Doncic hjalp ikke gjestene. Miami Heat-teamet startet også denne fasen av konkurransen.