Home » LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne mandagen 11. oktober

LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne mandagen 11. oktober

by Thure Lindhardt

Som hver dag fra mandag til fredag, oppdag det viktigste av Gards sportsnyheter med bare noen få opplysninger.

Olympiske Nmes

Null minutter for nasjonale spillere. Etter trekningen i Auxerre (2-2) gikk fire spillere fra Nîmes inn i kåringen 2. oktober. Keeper Per Kristian Bratveit kom til Norge for å høre skaden før han returnerte til Nîmes. Han er fortsatt usikker på sin deltakelse i gjenopptakelsen av mesterskapet mandag 18. (kl. 20.45) mot Ajaccio. De tre andre utvalgte har ikke spilt det minste minuttet av kampen så langt, spissen Mahamadou Doucouré, som forberedte seg fra benken to ganger på at Mali skulle vinne mot Kenya (5-0, 0-1). Naomichi Ueda kom heller ikke på banen i kvalifiseringen til verdensmesterskapet i 2022 da Japan tapte (1-0) mot Saudi-Arabia. Morgendagens kamp mot Australia er nesten avgjørende for at japanerne skal kvalifisere seg direkte til VM. Elias Mar Omarsson fjernet heller ikke sin chasuble mot Armenia (1-1), som Island hengte. Den skandinaviske spissen kan få litt spilletid i kveld mot Liechtensteins beskjedne utvalg.

N3

Stéphane Saurat, treneren til OAC, akkompagnert av sportsdirektør Jean-Marie Pasqualetti (foto Norman Jardin)

Spionene som kom hit«Alès. Etter den vakre Cevennes-seieren mot Balma (lørdag, 4:0), som vant«OAC alene i spissen for den oksitanske høna av National 3, Alésiens hadde øynene på Bourgidou stadion fra. rettet«Aigues-Mortes. Faktisk, den søndagen var Saliniers vertskap for Beaucairois Stadium på vegne av den femte dagen av N3. Alès ble direkte berørt, for i tilfelle en seier ville Aigues-Mortes bli den virtuelle lederen (takket være hans sene spill) og med suksess kom SB 30 inn i«OAC på toppen av bassenget. VS«er en av grunnene til at Jean-Marie Pasqualetti (sportsdirektør i«OAC) og Stéphane Saurat (l«Trener d«Alès) etter s«sitte på tribunen på Aigues Mortais stadion. Alésiens-observatørene skal ha vært fornøyde med uavgjort 0-0 mellom de to lagene som plasserte Cevennes på førsteplass i gruppen. DE«Ettermiddagen var dobbelt så nyttig for de to mennene«de så på«arbeid de neste to motstanderne av«OAC i mesterskapet (tur til Aigues-Mortes 24. oktober og mottakelse fra Beaucaire 6. november). På den annen side kan Nîmes Olympique-reservene fortsatt ikke og led sitt tredje tap for sesongen på lørdag hjemme mot Alberes / Argeles (2-0). Med bare ett poeng på klokken er Yannick Dumas» menn nest siste på sammenlagt.

BRUK

Ny-Caledonias håpspol besøkte usamistene (bilde USAM)

Fans ved verdens ende. Forrige uke hadde rundt tjue ungdommer fra de nye kaledonske håpefulle sjansen til å trene i Nîmes-klubben. «Det er ekstraordinært for oss å trene for Parnassus i en slik hall. Vi fikk utveksle ideer med de ulike seksjonene. Det er en opplevelse som barn vil huske.», sa Olivia Vaitanaki, leder for New Caledonian Poles. Sist fredag ​​kunne håndballlærlingene se en treningsøkt av a-laget og deretter ta noen bilder med idolene sine. Noen dager i den franske metropolen endte med sjokket mot PSG, der USAM tapte 25:32.

høyttaler

Trofé i hånden, Franck Reoutzkoff vant kampen sin på Box’in Night (Photo Box’in Night)

Vellykket kveld for Box’in Night. Lørdag kveld fant Box’in Night sted for andre gang i Pablo-Neruda, en K-1 boksegalla (fot- og knyttneveboksing). Blant de fremragende resultatene vant lokalbefolkningen Anthony Valverde (under 89 kg) og Franck Reoutzkoff (under 69 kg) over spanske jagerfly gjennom medisinske avbrudd. Ved å gjøre Hovedseremoni I kveld møtte bokseren fra Marguerittois-klubben KBCM Eduard Flores Del Prado på kort varsel etter Karim Jabris nederlag i siste øyeblikk for det spesielt etterlengtede Nîmes-derbyet. I mellomtiden var veddemålet vellykket med nesten 2500 personer i treningsstudioet i Nîmes. Når neste utgave finner sted i Montpellier, kommer Box’in Night 5 tilbake til et større sted i Gard. «Byen har gitt sitt samtykke! Box’in Night vil finne sted i Parnassus i mai 2022», ønsket velkommen til Sabri Belhabib, arrangøren av arrangementet.

Å sykle

Delkos problem. Et hardt slag for Alexandre Delettre, den profesjonelle syklisten fra Bellegarde, fordi Delko-laget hans annonserte (ifølge La Marseillaise og La Provence) at det ville stanse sin aktivitet på grunn av økonomiske problemer. Etter å ha kommet i denne formasjonen i januar i fjor, må han nå se seg om etter et annet lag. «Ingenting nei«er offisiell fordi ledelsen ikke har fortalt oss noe, men jeg ser gjennom agenten min«et annet lag på samme nivå (Red.notat, World D2) og J«har noen få spor», forklarer vakten. Sistnevnte oppdaget den profesjonelle verden i år med sin provençalske trening og deltok spesielt i«Étoile de Bessèges og i Paris-Roubaix.

You may also like

Leave a Comment