Home » Nordmenn har et problem?! «Klager mottatt»

Nordmenn har et problem?! «Klager mottatt»

by Erlend Loe


PAP/EPA/Christian Bruna/Halvor Egner Granerud

Christoph Kaczmarczyk


Temaet hopputstyr i den 71. Four Hills-turneringen er nesten like hett som spekulasjonene om vinneren av denne prestisjetunge konkurransen. hva er det denne gangen Nordmennene var «under lupen».

Ifølge opplysninger fra Sport.pl har trenere diskutert norske bånd en stund. Nærmere bestemt «om måten de er festet på skiene» – opplyser tjenesten.

Situasjonen blir enda «varmere» fordi nordmannen etter to konkurranser er leder av den 71. Four Hills-turneringen. Halvor Egner Granerud vant i Oberstdorf og Ga-Pa og har et solid overtak på Dawid Kubacki.

– Dette blir et viktig tema på slutten av konkurransen i TCS – sier Sport.pl samtalepartner, som sies å være godt bevandret i utstyrsspørsmål.

SE VIDEO: #dziejesiewsport: Se nøye! Vet du hvem som hjalp tennisstjernen?

Hva med nordmennene selv? – slips? Jeg vet ikke, jeg hørte det først. Det må være noe annet – innrømmet trener Alexander Stöckl, og la til at han ikke hadde hørt om noen diskusjon om emnet.

Utstyrspresset øker noe som bevises av at Christian Kathol, utstyrskontrollør i VM, tok en nærmere titt på Granerud etter første runde i Ga-Pa.

Opplysningene er ikke bekreftet, men Kathol skal ikke bare sjekke drakten til lederen av 71. TCS (lagkameraten hans Marius Lindvik var tidligere diskvalifisert), men også de nevnte bindingene.

Sport.pl la til at «åpenbart begynte FIS å motta klager og klager fra trenerne som diskuterte med hverandre». Hvilken effekt ville det ha? Ytterligere, hemmelig sjekk av det norske utstyret.

«Det ville vært et spørsmål om ikke bare å måle bindingene, men også spillernes ski og støvler, for å vurdere hvilken innvirkning de kan ha på hoppene deres og om alt definitivt er i samsvar» – leser vi.

Følelser under Four Hills-turneringen er derfor ikke bare knyttet til det som skjer på bakken, men også «rundt» den. Etter to konkurranser er Granerud 26,8 poeng foran Kubacki og 40,1 poeng foran Piotr Żyła.

Neste konkurranse finner sted onsdag 4. januar i Innsbruck (13.30), finalen fredag ​​6. januar (16.30) i Bischofshofen.

Se også:
VM reddet i Zakopane
Polakker er gale i bakken. Malysz er imidlertid bekymret
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment