Home » Robert Lewandowski er årets beste fotballspiller. Nok en pris til en polak

Robert Lewandowski er årets beste fotballspiller. Nok en pris til en polak

by Thure Lindhardt

Robert Lewandowski gjør det ekstremt bra i år og har utmerket individuell statistikk. Polakken brøt Gerd Müllers rekord og scoret 41 Bundesliga-mål forrige sesong. Nå har han også flere poster på kontoen. Så langt har den vært online 64 ganger i 2021.

Resten av teksten under videoen.

Andre på listen over toppscorere i 2021 er Kylian Mbappe, som så langt har scoret 45 mål for PSG og det franske landslaget. Rett bak ham står nordmennene Erling Haaland og Cristiano Ronaldo med 43 mål hver. Så er det Karim Benzema og Lionel Messi.

Lewandowskis prestasjoner har blitt anerkjent av International Federation of Football Historians and Statistics (IFFHS), som har tildelt den polske spissen tittelen Årets beste fotballspiller for andre år på rad.

I statistikerrangeringen fikk han 150 poeng. Til sammenligning: Lionel Messi, som ble nummer to, fikk 105 poeng, Jorginho ble nummer tre med «bare» 40 poeng. Topp 5 inkluderte også Kevin de Bruyne og Mohamed Salah.

I år er det Lewandowskis tredje pris gitt av International Federation of Football Historians and Statistics. I januar var han på laget det siste tiåret med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, og i februar ble han nummer sju i avstemningen om de siste ti årenes beste spiller.

You may also like

Leave a Comment