Home » Roland Garros: Novak Djokovic vs Casper Ruud. Direkte rapportering og scoringer

Roland Garros: Novak Djokovic vs Casper Ruud. Direkte rapportering og scoringer

by Erlend Loe

Norges Casper Ruud skal spille finalen i French Open i Paris for andre år på rad. Den fjerdeseedede tennisspilleren beseiret tyskeren Alexander Zverev 6:3, 6:4, 6:0 fredag. I kampen om sin første Grand Slam-triumf møter han den berømte serberen Novak Djokovic. Live dekning og resultat av kampen Novak Djokovic – Casper Ruud på Polsatsport.pl.

Ruuds semifinale med nummer 22 seedede tidligere verdenstoer Zverev, som er i ferd med å komme seg etter helseproblemer, endte overraskende raskt. Nordmannen tapte kun syv kamper i hele duellen, og tyskeren avsluttet sin prestasjon på plassene etter dem for tredje strake kamp. Roland Garros i semifinalen.

SE OGSÅ: Drama fra Alcaraz! Djokovic i finalen i French Open

Dette er Ruuds tredje Grand Slam-finale i karrieren og hans andre i Paris – for et år siden tapte han mot Spanias Rafael Nadal, som nå ikke er i stand til å forsvare tittelen sin på grunn av skade. I 2022-sesongen nådde nordmannen også den avgjørende kampen i US Open – han tapte for spanjolen Carlos Alcaraz.

I finalen søndag møter 24 år gamle Ruud den rutinerte Djokovic. Fredag ​​før beseiret serberen den slitende verdens nummer én Alcaraz 6:3, 5:7, 6:1, 6:1. Det er hans 34. Grand Slam-finale og hans syvende i Paris.

Djokovic (36) har vunnet French Open to ganger så langt – i 2016 og 2021. Han har totalt 22 Grand Slam-singeltitler på æren, det samme gjør Nadal.

Djokovic har sjansen til å ta ledelsen i tidenes liste på egenhånd søndag.

Så langt har serberen spilt med Ruud fire ganger og vunnet hver av disse duellene. Hvordan blir det denne gangen?

Live dekning og resultat av spillet Novak Djokovic – Casper Ruud fra på Polsatsport.pl.

CM, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment