Home » Skytten Raimeda Bučinskytė er den femte i Europa

Skytten Raimeda Bučinskytė er den femte i Europa

by Erlend Loe
FOTO: Den internasjonale paralympiske komité

Den litauiske skytteren Raimeda Bučinskytė ble nummer fem under EM for funksjonshemmede i Hamar, Norge. Et medlem av det litauiske paralympiske laget fra Šiauliai deltok i kvinnenes 10-meter luftpistolskytekonkurranse, hvor de nådde finalen.

R. Bučinskytė kom til finalen med det sjette resultatet hun oppnådde i uttakskonkurransen onsdag morgen. I dem scoret Šiauliai 544 poeng og var blant de åtte beste utøverne.

I finalen, som fant sted onsdag ettermiddag, klarte R. Bučinskyte å klatre enda et trinn. Litaueren fikk 171,1 poeng og endte på femteplass i sluttstillingen.

«Selvsagt burde jeg være fornøyd med femteplassen i Europa, men jeg vil ikke skjule at jeg angrer. Jeg var leder i finalen, men noen få feil hindret meg i å gå videre.

Jeg er fysisk klar, men psykologien henger. Dette adrenalinet ser ut til å skille hjernen… øynene til deg, hendene til deg, hodet til deg. vil du bedre Ville være den første. Men ærlig talt så vet jeg ikke engang om jeg ville vært fornøyd med førsteplassen fordi kalkunen som tok bronse satt der og gråt.

Vel, men dette mesterskapet har vist at jeg kan og kan håndtere adrenalinet på en eller annen måte. Det gjør vondt i hjertet mitt nå, men det er en entusiasme for å snu den lette smerten til et enda større arbeid og en klarere følelse av seg selv. Du ser hvilke store feil du gjør.» ble diskutert av R. Bučinskytė.

Olivera Nakovska-Bikova fra Nord-Makedonia ble europamester, Aysel Ozgan vant sølv og Aysegul Pehlivanlar, en annen tyrkisk idrettsutøver, vant bronsemedaljen.

paralympics.lt

Siste video av konkurransen:

You may also like

Leave a Comment