Home » Syndere for sterke for Hurkacz. Polakken ble eliminert fra turneringen i Monte Carlo

Syndere for sterke for Hurkacz. Polakken ble eliminert fra turneringen i Monte Carlo

by Erlend Loe

Hubert Hurkacz tapte i 16-delsfinalen i ATP 1000-turneringen på grusbaner i Monte Carlo mot Jannik Sinner 6:3, 6:7 (6:8), 1:6. Den polske tennisspilleren ble seedet som nummer ti, italieneren er sjuende i turneringen.

Hurkacz hadde tidligere spilt mot Sinner tre ganger og hadde 2-1-rekord mot ham i forkant av torsdagens møte.

SE OGSÅ: Russisk tennisspiller klar til å signere uttalelse foran Wimbledon

26-åringen fra Wrocław startet det fjerde møtet veldig bra. I den andre kampen brøt han rivalen og, som det viste seg, vant han det første settet.

Hurkacz Sinner brøt også raskt i andre sett, denne gangen i tredje kamp. Italieneren tok imidlertid igjen tapet i neste kamp og til slutt måtte en tie-break til.

Den tjenende tennisspilleren fikk totalt 13 førstepoeng. Hurkacz hadde matchpoenget da stillingen var 6-5, men Sinner spratt på serven, tok en 7-6 ledelse og kort tid senere registrerte han en minipause for å vinne settet.

Det var nesten ingen følelser i den siste setningen. Denne gangen var det italieneren som knuste Hurkacz. Trener Craig Boyntons protégé klarte bare å vinne én kamp 1:2, så dominerte Sinner banen til slutten.

Møtet varte i nesten to og en halv time. Hurkacz hadde 15 ess og åtte doble feil. Sinner hadde tre ess og doble feil. Polakken presenterte 31 avsluttende trekk mot 25 motstandere og begikk 22 utvungne feil. Italia hadde 11 av dem.

Usain Bolt, tidligere jamaicansk sprinter og verdensrekordholder på 100 og 200 meter, fulgte kampen fra tribunen.

For et år siden kom Hurkacz til kvartfinalen i Monte Carlo. En svakere plassering i årets utgave betyr at den vil falle til 15. eller 16. (avhengig av tyske Alexander Zverevs holdning) i neste notering av ATP-listen. Dette vil være Hurkaczs laveste plassering på rangeringen siden juni 2021, da han var 18.

Det var en stor overraskelse i nok en kamp i 1/8-finalen. Nordmannen Casper Ruud, som ble nummer fire, tapte for tyskeren Jan-Lennard Struff, som er nummer 100 på verdensrankingen, 1:6, 6:7 (6:8).

Premiepotten i Monte Carlo er på nesten 5,8 millioner euro.

Jannik Sinner – Hubert Hurkacz 3: 6, 7: 6 (8-6), 6: 1

PSZ, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment