Home » UPC for høytiden: Viaplay gratis for eksisterende kunder og andre gaver

UPC for høytiden: Viaplay gratis for eksisterende kunder og andre gaver

by Thure Lindhardt

UPC Polska har forberedt en juleoverraskelse for over 1,5 millioner av sine kunder. Dette er gratis tilgang til Viaplay i over en måned. Det er også to spesialtilbud.

Jeg fant nettopp en melding fra i e-postinnboksen min UPC Polskahvilke tjenester jeg bruker (internetttilgang). Det viser det fra 1. desember i år til 9. januar, kan operatørens kunder gratis bruke innholdet som presenteres på plattformen Viaplay. Etter denne perioden deaktiveres tjenesten automatisk.

Utseende: UPC i julen: 5G og «Santa’s Hit»-pakken med Internett på 750 Mb/s
Utseende: UPC Polskas resultater for 3. kvartal 2021: Det er flere kunder og Internett akselerert til et gjennomsnitt på opptil 390 Mb/s

For å aktivere gratis tilgang til Viaplay er det tilstrekkelig å logge inn på nettsiden fra 1. desember Min UPC på upc.pl.

Viaplay kombinert med andre pakker

UPC-kunder kan også benytte seg av et spesialtilbud fra operatøren. Om dager fra 1. desember til 31. desember 2021 Du kan bestille en av følgende pakker (via My UPC):

  • Viaplay + Polsat Sport Premium Go til slutten av mars 2022 for 0 PLN, og deretter 32,51 PLN per måned,
  • Viaplay + Polsat Sport Premium Go + Eleven Sports Go til slutten av mars 2022 for 0 PLN, og deretter PLN 40,64 per måned.

Polsat Sport Premium Go og Eleven Sports Go-pakkene kan nås via applikasjonen UPC TV Go. Men det er en hake her – Forpliktelse innen 31. desember 2022. Så vi får 4 måneder gratis, men du må betale for de neste 9 månedene.

Utseende: Lidl med ny julekampanje. For å vinne, last opp søknaden din
Utseende: En datamaskin til jul? En bærbar PC eller (nesten) ingenting

Bildekilde: UPC

Tekstkilde: UPC

You may also like

Leave a Comment