Home » Vi kjenner detaljene til Nine Tagil Confusion. «Vår spiller har et negativt resultat»

Vi kjenner detaljene til Nine Tagil Confusion. «Vår spiller har et negativt resultat»

by Thure Lindhardt

Dette er ubehagelige nyheter på en så hyggelig dag med den første verdenscupkonkurransen i hopp i den nye sesongen: Under konkurransen i Nizhny Tagil hadde Klemens Murańka positive resultater fra en ekstra koronavirustest bestilt av FIS.

Alarm! Offisiell: Polsk hopper med positivt testresultat

Polakken venter nå på at testen skal gjentas, det samme er en annen konkurrent. Vi kunne bekrefte at han er en spiller på det amerikanske landslaget. Andrew Urlaub og Decker Dean deltok i kvalifiseringen til konkurransen i Russland.

Klemens Murańka i VistulaPZN kjemper for restaureringen av Murańka! Gjentatt testing er kritisk. Ellers karantene i Russland

– Deltakeren som fikk et positivt resultat Resultat Jeg har det bra – sier Sport.pl, treneren til amerikaneren, Bine Norici. – I tillegg fikk våre ansatte utført en antigentest, som vi gjennomførte etter at vi hadde konstatert at en av hopperne kunne være smittet. Og spilleren vår hadde et negativt resultat – understreker sloveneren.

Den tredje personen som testet positivt er en tysker. I Nizhny Tagil etter testserien

Ifølge portalen skispringen.com er den tredje personen som fikk positivt testresultat en av medlemmene i lokallaget – en veileder – ifølge det tyske forbundet.

Skihopp på lørdag i Nizhny Tagil i verdenscupen.  Hvor og når du skal se [TRANSMISJA]Stoch gjorde det dårligere enn i kvalifiseringen. De beste av polakkene levde

Testserien for sesongens første konkurranse i Nizhny Tagil er nå avsluttet. Den ble vunnet av Halvor Egner Granerud. «Når du tenker på de mulige målene til nordmannen, tenker du på de olympiske leker i Beijing. Og denne sesongen vil Graneruda ikke feire noen spesielle begivenheter, øyeblikk av sesongen» – skrev vi i teksten om backstage til den store nordmannen form fra den siste sesongen. – Jeg tror han gjerne vil være som Kamil Stoch og Stefan Kraft. Oppretthold godt humør over lengre tid. Men nå tenker han på å overføre sitt utmerkede treningsmiljø til hvert av sine hopp – faren hans, Svein Granerud, fortalte om ham.

Konkurransen på lørdag i Nizhny Tagil er ment å starte klokken 16.00. Direkte dekning på Sport.pl og i Sport.pl LIVE-applikasjonen.

You may also like

Leave a Comment